2 Dakika Kural için havuzlu bungalov

Wiki Article

Konutlarımızda internet sitemizde belirtilen kapasitenin üzerinde konuk muhakkak onaylama edilmemektedir. Tamlanan sayıya çağa ve çocuklar dâhildir. Ayırtma kesinleştikten sonrasında müşteri konutta konaklayacak koca skorsında peşış sahip olmak isterse Book4Stay’e başvuru edilecek ve konutun durumu ve Book4Stay’in onay vermesine göre bu tadil onaylanabilecektir. Bu durumda müşteriden büyütme ücret talep edilebilir.

Katıksız güzellikleriyle ve benzersiz mimarisi ile ünlenen bölge, her zaman eşsiz bir dinlence düzenlemek talip birsonsuz domestik ve yabancı turiste iş vermeye devam ediyor. Sapanca bungalov otelleri unutulmaz bir dinlenme yapmak isteyen gezginleri ağırlamayı bekliyor. Yılın her döneminde gene planlı dinlenme kampanyaları ve er ayırtma indirimleri ile Sapanca otelleri vesile açısından 6da avantajlar sağlıyor. Sapanca spa otelleri tatil süresince rahatlamak ve sıkı tempodan sıyrılmak talip tatilcilerin beğenisini kazanıyor.

Sapanca aynı zamanda konumu itibari ile Kartepe bölgesine de epey yakındır. Kışın gerçekleştireceğiniz bir Sapanca tatilinde Kartepe bölgesini bile ziyaret edebilirsiniz.

Bu şartlardan rastgele birine aykırı davranışta bulunulması durumunda Book4Stay rezervasyonu nazar boncuğu taraflı feshetme, rezervasyonu silme etme, ön ödeme/kaporayı reddetme etmeme hakkını saklı tutar.

Sebep bungalov evler tercih edilmesi sorusuna verilecek sağlam çok cevap vardır. Bu soruya verilecek cevaplar ise şu şekilde sıralanabilir:

İşlenen Kişisel Verileriniz fevkda da yakaımızca belirtilen amaçlar ve KVKK’nın belirlemiş olduğu şartlar dahilinde;

Kaparonun 2 vakit zarfında yatırılmaması durumunda Book4stay müşteriye marifet vermeden ön rezervasyonu iptal etme, aynı tatil konutunu sarrafiyekasına rezerve ika hakkını saklı cirim.

Sapanca bölgesinde yoğunlaşan bungalov evler denli gösterişli olmasa da İstanbul’dan uray otobüsü ile bile ulaşılabilir olması Kulindağ bungalov evleri enikonu alımlı kılıyor.

  devamı için tıklayın Isıtma sistemi kâin  havuzlarda averaj olarak 30°C'a denli alev sağlanabilmektedir. Bu sayede kar yağmurlarında dahil havuz keyfinizi doyasıevet evetşayabilirsiniz.

4) Ev detay sayfasında; konutun plaj, lokanta ve market gibi çeşitli merkezlere olan uzaklığı ortalama olarak belirtilmiştir. Book4Stay kapanan market ve restoranlardan mesuliyetli tutulamaz.

Taksit seçenekleri beyninde ve erteleme kampanyasından yararlanılan rezervasyonlarda fiyatlar tefavüt gösterebilecektir. Kanuni tertip kapsamında azami mühlet yurtiçi harcamalarda 18 taksit, yurtdışına ilgili harcamalarda ise 3 taksit olabilir. bungalov Piyasa koşulları ve legal tensikat doğrultusunda kampanya avantajlarında değişiklik kuruluşlabilecektir.

Taksit seçenekleri arasında ve erteleme kampanyasından yararlanılan rezervasyonlarda fiyatlar çeşitleme gösterebilecektir. Meşru kodifikasyon kapsamında azami mehil yurtiçi harcamalarda 18 taksit, yurtdışına bungalov müteallik harcamalarda ise 3 taksit olabilir. Piyasa koşulları ve kanuni tensikat doğrultusunda kampanya avantajlarında başkalık strüktürlabilecektir.

bungalov Konutun kiralama ücretinin mütebakiı kiralama sözleşmesi yapıldıktan ve konutun kontrolleri örgülıp müşteriye teslim edilmiş olduğu hin güvenilir bungalov hane sahibine yahut yetkilisine peşin olarak ödenir.

Müşterinin konuttan erken ayrılması ve yoğunluk sebebiyle konutun arama edilememesi durumlarında kırmızıınan değer hane yoklama edildikten sonra gine mesken sahibi tarafından müşterinin adına gönderilecektir. Depozitonun konutta oluşan hasarı önlamaması durumunda kanuni yollara mirvurulacaktır.

Report this wiki page